fbpx
Sitzplätze wählen

Alle Veranstaltungen Event category WERK7 Theater - München

Sandra Silađev „DEJT“ – München

19.10.2023 20:30

WERK7 Theater - München

Speicherstraße 22, 81671 München

Boommedia

Sandra Silađev „DEJT“ – München

Veranstaltung ist abgelaufen

NOVA AUTORSKA MONODRAMA SANDRE SILAĐEV – ,,DEJT”

Sredovečna gospođa i samohrana majka Olivera Živković je izašla na zakazani ljubavni sastanak. Međutim, njen “dejt” se ne pojavljuje.

Olivera dakle čeka.
Koga i šta? Da li će saznati rezultate svojih zdravstvenih nalaza? Hoće li otkriti koji je smisao braka i zaklinjanja na večnu ljubav? Kako Olivera tretira majčinstvo i tumači položaj žene u današnjem društvu? Da li će shvatiti zašto je dužina haljine i visina štikle obrnuto proporcionalna jačini morala? Hoće li saznati da li su kafići prilagođeni potrebama osoba sa invaliditetom? Da li je svet sigurno mesto za tinejdžerke? Da li je bolje biti plaćena ili neplaćena domaćica? Kako samohrana majka u isto vreme i doji bebu i ide na posao?

Olivera se oseća kao dama, usedelica, babadevojka i raspuštenica, čak i kao udovica mada niko nije umro. Sluđena je kategorizacijama i čudnim odnosima između ljubavnika u 21 veku. Smatra da ne traži mnogo od života, samo i jednostavno ono što svaki odrasli pojedinac želi za sebe – da pronadje svoju srodnu dušu. Ima li je za Oliveru na “ovom celom svetu”? Ili bar na internetu?

Publika će biti u prilici da prati tok Oliverinih misli ali i da pomogne u odgovorima na neka od ovih pitanja tokom specijalnog Q & A epiloga.

NAPOMENA: Ova monodrama nije za maloletne osobe.
Vulgarnost i prostačka retorika koriste se kao instrument kojim se prikazuju dupli standardi nametnuti pre svega ženama.

Snimanje i slikanje tokom monodrame nije dozvoljeno.

OBAVEZNO PONETI: Dobro raspoloženje

M-TICKET (Mobilticket):

Ihre mobilfreundlichen PDF-Tickets werden Ihnen per E-Mail zugesandt. Sie können Ihre PDF-Handytickets auch direkt nach der Bestellung auf der Website auf der letzten Seite des Kaufvorgangs herunterladen. Bewahren Sie die Tickets sorgfältig in Ihrem Telefon auf und überprüfen Sie den Akku Ihres Telefons, bevor Sie zur Veranstaltung kommen.

WordPress Cookie Plugin von Real Cookie Banner